Imprimanta Canon imageClass LBP6030w

Imprimanta Canon imageClass LBP6030w

Imprimanta Canon imageClass LBP6030w

Imprimanta laser Canon Imageclass LBP6030w (159 dolari), se încadrează în aceeași categorie largă a imprimantelor laser monocrom personale ca și Canon Imageclass LPB6200d (de 99.99 dolari). Cu toate acestea, imprimanta de azi oferă o combinație diferită de caracteristici. Acestea includ o capacitate mai mică de hârtie, viteză mai mică și fără duplex (pentru imprimare față-verso). Pe partea de plus, se adaugă Wi-Fi și mărimea mai mică, astfel încât este nevoie de mai puțin spațiu pe birou. Imprimanta poate fi o alegere bună, în funcție de nevoi. La 159.00 dolari Canon Imageclass LBP6030w concurează cel mai evident cu Samsung Xpress M2625D (de 79.99 dolari la Amazon), care vine cu un preț mai mic dar și viteză mai mică. În plus, capacitatea Canon Imageclass LBP6030w pentru Wi-Fi o face o alegere potențială ca imprimantă ușor de partajat într-un mini-birou.
Comparativ cu unele modele Samsung, Canon Imageclass LBP6030w oferă o capacitate de manipulare a hârtiei semnificativ mai mică, având un sertar de 150 de coli în loc de 250 și nici duplexor disponibil, chiar ca o opțiune. Această configurație este suficientă pentru cele mai multe imprimante de uz personal, dar dacă te gândești la folosirea ca imprimantă partajată, e un pic slabă, chiar și după standardele unui micro-office. În cazul în care biroul dumneavoastră imprimă mai puțin de 30 de pagini pe zi, in medie, ar trebui să fie de ajuns.

canon-imageclass-lbp6030

Imprimanta Canon imageClass LBP6030w

De asemenea, țineți cont de faptul că capacitatea redusă de hârtie pentru Canon Imageclass LBP6030w este un motiv cheie pentru dimensiunile sale mici. La doar 7,8 x 14.3 x 9.8 inci (HWD), va ocupa mai puțin spațiu pe birou decât cele mai multe imprimante inkjet.

Configurare, viteză și rezultate de calitate pentru Canon Imageclass LBP6030w

Imprimanta Canon de azi a reușit o viteză medie de 19 de pagini pe minut (ppm), viteză normală pentru documente text sau alte fișiere care Imprimanta Canonnu au nevoie de nici un pic de prelucrare. Pentru aplicațiile de business imprimanta a reușit 10,1 ppm, ceea ce o face, în esență, egală cu Samsung M2625D sau M2825DW. Este, de asemenea, un pic mai lentă decât viteza de 11.1 ppm pentru Canon Imageclass LPB6200d în modul său implicit duplex și în mod semnificativ mai lent decât 14,5 ppm măsurate pentru Canon LPB6200d în mod simplex.
Calitatea la ieșire pentru Canon Imageclass LBP6030w este un pic sub medie pentru text și scăzută pentru categoria de grafică și fotografii. Din fericire, chiar și cel mai rău text printat cu acest laser monocrom este destul de calitativ pe o scară absolută. Ceea ce o face pe Canon Imageclass LBP6030w suficient bună la imprimare de text pentru aproape orice nevoie de afaceri. Cei mai mulți clienți însă nu ar fi de acord să o folosească la aplicații de desktop publishing, cu toate acestea.

canon-imageclass-lbp6030w-angle

Imprimanta Canon imageClass LBP6030w

Pentru grafică, fiind la limita inferioară a ceea ce este tipic pentru lasere monocrom personale, se traduce ca a fi suficient de bună pentru orice este nevoie la imprimările interne. În funcție de cât de perfectionist esti, s-ar putea, de asemenea, considera destul de bună și pentru prezentări PowerPoint. Imprimarea foto la ieșire este adecvată pdoar entru a imprima imagini de pe pagini web și altele asemenea, fotografiile, arătând în general, de aproximativ aceeași calitate ca și fotografiile alb-negru dintr-un ziar.
Un aspect final care necesită mențiune este costul de funcționare a imprimantei, la 4,4 cenți pe pagină. În comparație, costul de funcționare pentru Samsung 2625D sau Samsung M2825DW este la numai 3 cenți pe pagină. Deci, dacă nu găsiți Canon Imageclass LBP6030w la un pret deosebit de bun, vă recomandăm să rămâneți la câteva imprimante Samsung sau la unele imprimante HP.
Ca toate lucrurile de dimensiuni mici, Canon Imageclass LBP6030w poate fi considerată atrăgătoare. În cazul în care nevoile de imprimare sunt mici și nu vrei să renunți la o mulțime de spațiu pe birou, atunci vei face o alegere rezonabilă.
Untitled

2 thoughts on “Imprimanta Canon imageClass LBP6030w

  1. Pingback: Imprimanta Canon imageClass LBP6030w | Cartuse ...

  2. Pingback: Imprimanta Canon SELPHY CP910

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor