Imprimanta Brother MFC-J4620DW

Imprimanta Brother MFC-J4620DW

Imprimanta Brother MFC-J4620DW

Imprimanta Brother MFC-J4620DW este o imprimantă multifuncțională de nivel mediu pentru un birou mic sau pentru lucrul de acasă, ce oferă imprimare A3 și scanare A4, copiere și fax, împreună cu capacitatea de a se conecta direct la o serie de servicii bazate pe cloud, cum ar fi OneDrive și Dropbox și la o gamă largă de dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele. Pretul recomandat de noi este de 850 lei cu TVA.

Brother a lansat o mulțime de imprimante și, la prima vedere, specificațiile MFC-J4620DW arată foarte similare cu imprimanta pe jet de cerneală de preț identic, MFC-J5320DW special concepută pentru afaceri. Cu toate acestea, există diferențe. Brother MFC-J4620DW oferă un ecran tactil mai mare, mai multe opțiuni de conectare și scanare față-verso și îi lipsesc câteva caracteristici pentru rețelele cu fir: celelalte modele susțin APOP, SMTP-AUTH și SSL / TLS-a lungul rețelelor cablate, dar această imprimantă nu.

Configurare și specificații Brother MFC-J4620DW

MFC-J4620DW este mult mai compactă și mai ușoară decât multe dintre imprimantele generației sale, cu o greutate de numai 9.5 kg și o amprenta de 480mm lățime, 290mm adâncime și 188mm înălțime. Nici nu arată rău, cu un amestec de culori de fildeș și negru, care o fac să arate mai puțin voluminoasă decât rivalii săi, care au un aspect mai degrabă utilitar.

Touch-screen-ul basculant este de 9.3cm, fiind mai mare și mai confortabil decât la alte imprimante Brother, dar memoria RAM la bord este de doar 128MB, comparativ cu 256 MB pe care le veți găsi în modelele Brother high-end.

Imprimanta Brother MFC-J4620DW

Imprimanta Brother MFC-J4620DW

Brother MFC-J4620DW posedă Ethernet 10/100, USB 2.0, un modem de fax și NFC, precum și Wi-Fi 802.11b/g/n (dar nu și varianta nouă 802.11ac), plus suport pentru Wi-Fi Direct. Acesta funcționează cu AirPrint, Google Cloud Print și propria aplicație „iPrint & Scan” de la Brother; imprimanta se conectează la Dropbox și funcționează cu Google Drive, Facebook, Flickr, Evernote, OneDrive și Box, de asemenea.

Rezoluția de scanare depinde de modul în care alimentați cu hârtie. Dacă utilizați flatbed-ul veți avea posibilă o rezoluție optică de până la 2.400 x 2.400 dpi, dar dacă utilizați alimentatorul automat de documente rezoluția este de doar 2.400 x 1.200 dpi. Interpolarea poate ridica rezoluția la efectiv 19200 x 19200 dpi. Puteți scana direct de pe email, flashdrive-uri și de pe rețele, din Windows, e-mail și servere de web (deși va trebui să descărcați un software suplimentar gratuit pentru asta).
Tava principală are 150 de coli, 20 coli ADF și alimentator manual pentru o coală. Tava de ieșire are capacitatea de 50 de coli.

Performanțele Brother MFC-J4620DW

Imprimarea se poate rezoluționa până la 6.000 x 1.200 dpi, cu viteze de până la 35ppm în mono și 27ppm pentru color; pentru o calitate comparabilă cu cea a unei imprimante laser Brother (imagini ISO pe minut) veți reuși o viteză efectivă de 22ipm inca și chiar și una respectabilă pentru monocolor de 20ipm. Imprimarea față-verso este automată și copierea de asemenea, dar la o calitate mai redusă a imprimării, de până la 1.200 x 2400 dpi (12ipm și 9ipm respectiv).

Ca și la alte imprimante Brother pe jet de cerneală, pentru afaceri, există mai multe opțiuni și aici. Cel mai rapid mod de printare sacrifică din calitate pentru viteză fiind adecvat doar pentru documentele de uz intern, dar atunci când aveți nevoie a impresiona puteți seta calitatea pentru a livra culori clare și la mărimile pe A4 și la cele A3. Vitezele de imprimare sunt întotdeauna “până la”, dar în teste s-au atins viteze foarte asemănătoare cu cele promovate de producător.

Schimbarea Cartusellor la imprimanta

Schimbarea Cartusellor la imprimanta Brother MFC-J4620DW

Desigur, cea mai mare calitate o veți avea cu cea mai mare calitate a hârtiei folosite la imprimare, deci, de exemplu, o singură fotografie pe A4 (în modul cu hârtie simplă) a durat doar două minute, iar pe o hârtie A3 timpul a fost doar un pic sub șase minute. Dacă planificați să imprimați cu multă culoare este bine să investiți și în hârtie de calitate decentă, mai ales că unele copii pot suferi de saturare prea mare la imaginile mai întunecate. Calitatea fotografiilor poate să fie un pic prea luminoasă, dar probabil că nu este o problemă foarte mare pentru mediul de afaceri.

Untitled-42

 

2 thoughts on “Imprimanta Brother MFC-J4620DW

  1. Pingback: 7 noi tehnologii pentru Windows 10 | Cartuse Imprimanta

  2. Pingback: Cele mai Bune Imprimante Multifunctionale in 2016 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor