Imprimanta Brother MFC-7460DN

Imprimanta Brother MFC-7460DN

Imprimanta Brother MFC-7460DN

Imprimanta Brother MFC-7460DN (1.112 lei) este fratele mijlociu aflat între MFC-7360N (250 dolari) și Brother MFC-7860DW (380 dolari). Brother MFC-7460DN oferă unele dintre bonusurile de care MFC-7360n nu dispune, inclusiv un duplex și o viteză ușor mai rapidă a motorului. Îi lipsesc, de asemenea, unele caracteristici, în special WiFi, pe care MFC-7860DW le oferă. Rezultatul este o imprimantă MFP care se potrivește ușor într-un birou micro sau ca o imprimantă cu caracter personal.
Deși imprimanta Brother MFC-7460DN este la jumătatea distanței cei doi frați ai săi și la preț, fiind, puțin discutabil, aproape în spiritul celui mai scump, MFC-7860DW. Comparativ cu MFC-7360N, această imprimantă adaugă (printre altele) un duplex, viteză de imprimare mai rapidă la 27 de pagini pe minut (ppm), și o caracteristică de imprimare securizată (care nu permite să imprimați până când nu introduceți un cod PIN pe panoul frontal). Toate acestea ajuta în a face din Brother MFC-7460DN o imprimantă mai bună ca potrivire pentru un birou mic.

Imprimanta Brother MFC-7460DN

Imprimanta Brother MFC-7460DN

Cele mai importante caracteristici pe care Brother MFC-7860DW nu le include sunt WiFi și suportul pentru PCL și PostScript. Suportul pentru WiFi este de fapt doar o funcție, dar limbajul imprimantei „built-in” poate fi important în unele situații. Unele programe, de exemplu, necesită PostScript. Pentru birouri mai mici, cu toate acestea, PCL și PostScript nu dau nici un avantaj față de tipărirea de bază posibilă cu Brother MFC-7460DN.

Noțiuni de bază Brother MFC-7460DN

Brother MFC-7460DN oferă cele mai importante caracteristici de care cele mai multe birouri au nevoie. Se poate imprima, scana și trimite fax de la un calculator printr-o rețea și poate lucra ca un copiator independent și fax, deasemnea. Imprimanta are un alimentator automat de documente (ADF) pentru 35 de pagini ce servește ca o completare bine venită la „flatbed”, lasând imprimanta să se ocupe de documentele cu mai multe pagini cât și de paginile la dimensiunea „legal”.
În plus față de imprimarea față-verso, caracteristicile de manevrare a hârtiei includ o tavă de 250 de coli și una pentru alimentare manuală pentru o coală, astfel încât să puteți imprima pe un alt tip de hârtie fără a fi nevoie de a schimba hârtia din tavă. Acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru cele mai multe birouri mici sau pentru uzul personal. Dacă aveți nevoie de o capacitate mai mare, cu toate acestea, va trebui să vă uitați în altă parte, deoarece Brother nu are nici o opțiune de „upgrade”.

Scanner Brother MFC-7460DN

Scanner Brother MFC-7460DN

O parte din ceea ce face imprimanta corespunzătoare pentru uzul personal, sunt și dimensiunile sale mici, la 12,4 x 15,9 x 15,7 inci (HWD), ceea ce îi conferă o amprentă mai mică decât multe alte imprimante pe jet de cerneală. Pe de altă parte, e suficient de mare astfel încât este posibil să nu doriți să vă ocupați biroul cu ea. Dacă este cazul, nu ar trebui să aveți vre-o problemă în a găsi un loc în apropiere.

Configurarea și viteza Brother MFC-7460DN

Oriunde v-ați decide să puneți imprimanta, setup-ul acesteia este standard. Pe aplicațiile de business (folosind hardware și software QualityLogic pentru sincronizare), imprimanta reușește 9,9 pagini pe minut (ppm). Aceasta este, în esență, aceeași viteză ca și pentru MFC-7360N și MFC-7860DW. Viteza nu este exagerat de lentă și este adecvată pentru viteza nominală a motorului, dar e departe de a fi impresionantă.

Imprimare de calitate și alte probleme

Calitatea la imprimare a textului a fost doar ușor mai bună decât pentru celelalte două imprimante ale Brother, aducând-o pe picior de egalitate cu alte imprimante MFP, laser mono. Ca și la celelalte două imprimante, dacă nu aveți nevoie de text de înaltă calitate pentru aplicații de editare de pe desktop sau dacă nu aveți o nevoie neobișnuită pentru fonturi mici, ar trebui să găsiți textul mai mult decât acceptabil.
Calitatea grafică este la limita superioară a intervalului marii majorități a imprimantelor MFP laser mono. În funcție de cât de perfecționist ești, poți sau nu să simți dacă imprimanta de față este destul de bună pentru prezentări PowerPoint și altele asemenea. Cu toate acestea, este potrivită pentru orice nevoie internă. Ieșirea fotografică este ușor sub valoarea nominală, dar încă suficient de bună pentru a imprima fotografii ușor de recunoscut, de exemplu de pe paginile Web. Unii clieți o vor lua în considerare, de asemenea, ca fiind destul de bună pentru imprimarea de fotografii pentru un buletin informativ pentru clienți sau altele asemenea.

Untitled

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor