Imprimanta Brother HL-L2340DW

Imprimanta Brother HL-L2340DW

Imprimanta Brother HL-L2340DW

Suficient de mică pentru a servi ca o imprimanta laser monocrom personală, imprimanta Brother HL-L2340DW (483 lei), este o candidată perfectă pentru lucrul într-un birou mai mic. Aceasta oferă o viteză și o manipulare adecvată a hârtiei plus că suportă imprimarea mobilă prin Wi-Fi Direct. Lipsa unui conector Ethernet o va exclude de la partajare în multe cazuri, dar dacă vrei o imprimantă care se conectează la rețea prin Wi-Fi, această imprimantă merită o privire.

Imprimanta Brother HL-L2340DW

Imprimanta Brother HL-L2340DW

Manipularea hârtiei este unul dintre punctele forte a lui Brother HL-L2340DW. Ca și alte imprimante laser personale imprimanta oferă o tavă de 250 de coli, alimentare manuală de o coală, și un duplex built-in pentru imprimarea pe două părți. Acest lucru ar trebui să fie de ajuns pentru majoritatea celor care folosesc imprimanta pentru uz personal sau într-un micro-office. Dacă aveți nevoie de o capacitate mai mare, cu toate acestea, va trebui să vă uitați în altă parte, deoarece Brother nu oferă upgrade pentru manipularea hârtiei la această imprimantă.

Brother HL-L2340DW – Noțiuni de bază

Brother HL-L2340DW câștigă, de asemenea, puncte uzul personal sau într-un micro-office pentru dimensiunile sale mici și greutatea relativ mică. La doar 35x36x18 cm (HWD), se poate potrivi ușor pe birou, fără a ocupa mult loc, iar la numai 7 kg, o persoană o poate deplasa cu ușurință din loc. Pășind dincolo de elementele de bază, Brother HL-L2340DW oferă de asemenea suport pentru imprimarea mobilă. Dacă vă conectați la o rețea, imprimanta vă va permite să imprimați prin cloud și să imprimați de la o tabletă iOS sau Android sau de la un smartphone prin punctul de acces în rețea. Dacă vă conectați la un singur PC prin cablu USB, nu veți putea să imprimați prin cloud, dar suportul Wi-Fi Direct vă va permite în continuare să vă conectați direct la imprimantă de pe dispozitivele mobile, o facilitate care poate fi extrem de utilă chiar și la o imprimantă personală.

Brother HL-L2340DW – Configurare, viteză și calitate de ieșire

Setup-ul pentru imprimanta Brother HL-L2340DW este la modul standard pentru un laser monocrom conectat prin USB. Brother  declară viteza imprimantei HL-L2340DW la 27 pagini pe minut (ppm), care este viteza de imprimare a unui document text sau alte fișiere care necesită puțin sau deloc prelucrare. Pe aplicații mai complicate imprimanta poate fi cronometrată la 8.9ppm, care este o viteză respectabilă pentru acest rating de preț.
Din păcate, calitatea la ieșire a imprimantei laser Brother HL-L2340DW este medie, pe ansamblu. Calitatea textului imprimat este suficient de bună pentru orice utilizare de afaceri, atâta timp cât nu aveți nevoie prea mare pentru fonturi mici, dar este ușor sub intervalul care include majoritatea imprimantelor laser monocrom.

Incărcare cu hârtie - Brother HL-L2340DW

Incărcare cu hârtie – Brother HL-L2340DW

Calitatea grafică este, de asemenea, ușor sub nivelul celei mai mari părți a competiției. E destul de bună pentru orice utilizare de afaceri interne, dar puțini oameni ar considera-o suficient de bună pentru prezentări PowerPoint sau altele asemenea. Calitatea foto este tipică pentru o imprimantă laser monocrom, adică destul de scăzută. Rezultatul este totuși destul de bun pentru a imprima imagini ușor de recunoscut de pe pagini web, dar nu este potrivit pentru nimic mai exigente de atât.

Brother HL-L2340DW are totuși o mulțime de calități pentru a fi aleasă, suport pentru imprimarea mobilă, manipularea ușoară și rapidă a hârtiei, aproape aceeași viteză ca și cele mai bune modele Samsung, dar la un preț ceva mai mic. Dacă nu aveți nevoie de conexiune prin cablu la o rețea, (găsită la imprimanta mai ieftină Brother HL-L2300D) și vă pasă mai mult de costuri decât de calitatea de ieșire, aceasta poate fi imprimanta pe care o doriți.

Untitled-42

 

2 thoughts on “Imprimanta Brother HL-L2340DW

  1. Pingback: Lenovo ThinkPad 10 | Cartuse Imprimanta

  2. Pingback: Brother MFC-J4510DW | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor