Imprimanta Brother HL-L2300D

Imprimanta Brother HL-L2300D

Imprimanta Brother HL-L2300D

Imprimanta Brother HL-L2300D, un laser monocrom (la 119.99 dolari) este suficient de mică pentru a sta pe birou, fără a ocupa mult spațiu, fiind limitată totuși la conectarea prin cablu USB. Combinația aceasta o definește ca fiind o imprimantă personală pentru orice dimensiune de birou. În ciuda formei mici, cu toate acestea, imprimanta oferă un nivel de manevrabilitate a hârtiei care ar fi potrivit pentru o partajare facilă între colegi. Adaugați viteza de imprimare rapidă și calitatea la ieșire mai mult decât acceptabilă și veți face din ea o alegere potrivită pentru o imprimantă laser personală.

Brother HL-L2300D

Brother HL-L2300D

Când vine vorba de manipularea hârtiei, imprimanta Brother HL-L2300D se bate de la egal la egal, spre exemplu cu imprimanta Samsung Xpress M2625D, dar invinge cu siguranță din pricina unor cartuse toner mai ieftine (la jumătate de preț). Ambele modele oferă o tavă de intrare de 250 de coli, cu alimentare manuală de o coală și un duplexer built-in (pentru imprimare față-verso).
Aproape la fel de importantă ca și manipularea hârtiei este de dimensiunea mică. Brother HL-L2300D cântărește doar 6,8 kg, ceea ce o face ușor de mutat pentru o singură persoană, măsurând doar 18x 35,5×35,5 cm (HWD). Având o greutate ușor mai mică și dimensiuni mai mici decât modelul de la Samsung, va fi întotdeauna un plus în partajarea imprimantei pe propriul birou.

Brother HL-L2300D – configurare, viteză și calitate la ieșire

Configurarea este standard pentru o imprimantă laser monocrom conectată prin USB. Evaluările vitezei imprimantei ajung la 27 de pagini pe minut (ppm), care este viteza imprimării unui document text sau a unui alt fișier care are nevoie de puțină sau nicio prelucrare. În aplicații de business viteza scade la 9.3ppm, care este o viteză respectabilă la acest preț și ușor mai lentă decât rivala sa, Samsung M2625D. Brother HL-L2300D este, în esență, identică cu imprimanta Brother HL-L2340DW, un model similar, dar cu Wi-Fi și Wi-Fi Direct adăugat.

Cartus Toner Compatibil pentru Brother

Cartuse Toner Compatibile pentru Brother HL-L2300D

Calitatea la imprimare pentru Brother HL-L2300D este egală cu cea pe care o găsiți la majoritatea imprimantelor laser monocrom de acest gen, cu textul și grafica aflate în intervalele care includ marea majoritate a laserelor monocrome. Pentru text, este suficient de bună pentru aproape orice utilizare de afaceri, atâta timp cât nu aveți nevoie de fonturi neobișnuit de mici. Pentru grafică, face imprimările sunt destul de bune pentru nevoile interne, dar nu suficient de bune pentru a imprima prezentări PowerPoint sau altele asemenea.
Calitatea foto este tipică pentru un laser monocrom. Puteți imprima cu siguranță imagini recognoscibile a fotografiilor de pe paginile Web, de exemplu, dar nu puteți utiliza imprimanta pentru nimic altceva mai exigent de atât.

Dacă doriți confortul de a imprima wireless de pe telefon sau tabletă folosind o imprimantă care este conectată la un singur PC, trebuie să aruncați o privire la modele ceva mai scumpe, care susțin Wi-Fi Direct, ca Brother HL-L2340DW sau orice altă imprimantă care are terminația „DW”. Dacă pur și simplu doriți doar să imprimați de pe un PC conectat prin cablu USB, Brother HL-L2300D oferă echilibru în viteza de imprimare plus manevrarea hârtiei, calitate a producției, dimensiuni mici și un preț ce o prezintă ca fiind un candidat excelent pentru locul unei imprimante laser monocrom personală.

Untitled-42

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor