Imprimanta Brother HL-2240

Imprimanta Brother HL-2240

Imprimanta Brother HL-2240

Indiferent de dimensiunea biroului în care lucrați , dacă aveți nevoie de o imprimantă laser monocrom personală, nu treceți cu vederea imprimanta Brother HL-2240 (57,25€). În afară de prețul mic, este și rapidă; această imprimantă oferă o putere destul de mare și calitate peste medie pentru un laser mono; și este nevoie de mai puțin spațiu pe birou decât la majoritatea imprimantelor cu jet de cerneală.
Brother HL-2240 este modelul low-end din seria de imprimante Brother a cărui ultimă generație inclusese Brother HL-2170W (la 150 dolari), și care este încă disponibilă la această dată. Alte imprimante din seria respectivă adăugau și duplex, Ethernet și Wi-Fi, dar HL-2240 are doar caracteristicile de bază. Nu este nici un duplex disponibil și se conectează doar prin cablu USB, ceea ce o face o imprimantă incontestabil personală.

Imprimanta Brother HL-2240

Imprimanta Brother HL-2240

De asemenea, de ajutor pentru a face din Brother HL-2240 o alegere bună ca imprimantă personală sunt dimensiunile mici. La 7,2×14,5×14,2 inci (HWD) ar trebui să nu aveți nici o problemă în găsirea unui spațiu pentru ea, și la 6,7 kg, este ușoară chiar și pentru o persoană mai puțin echipată fizic. Setupul este de asemenea simplu și la modul standard.

Viteza de imprimare și calitatea la Brother HL-2240

Brother nominalizează HL-2240 la 24 de pagini pe minut (ppm). Mai important decât acest lucru, imprimanta se ridică cu ușurință până la aceste promisiuni. În testele pe un sistem Windows Vista a fost cronometrată la un total de 6 minute și 31 secunde pe aplicații de business. Aceasta este o îmbunătățire vizibila față de HL-2170W, care a reușit doar 07:30, și, în esență, la egalitate cu imprimante mai scumpe de exemplu Brother HL-5340D (la 200 dolari), cu timpul de 6:47 secunde.
Imprimanta, de asemenea, a marcat ușor la calitatea de imprimare. Calitatea textului a fost doar ușor mai slabă decât media la lasere mono, ceea ce o face o alegere neinspirată pentru desktop publishing, dar suficient de bună pentru aproape orice utilizare în afaceri, dacă nu aveți nevoie de fonturi neobișnuit de mici.

Imprimanta Brother HL-2240

Imprimanta Brother HL-2240 – Tava hartie 250 coli

La grafică și la fotografii imprimanta a rezistat la limita inferioară a intervalelor foarte strânse în care cele mai multe lasere mono se află. Grafica a fost destul de bine imprimată pentru orice folosire internă de birou. În funcție de cât de exigenți sunteți, ați putea lua în considerare să o folosiți și pentru prezentări PowerPoint și altele asemenea lucrări. Calitatea foto a fost suficient de bună pentru a imprima fotografii de pe pagini web sau pentru a folosi imprimanta pentru printări interne, cam ceea ce se poate spera de la o imprimantă laser mono.
În cele din urmă, imprimanta, de asemenea, oferă capacitate mai mult decât suficientă pentru hârtie la manipularea pentru uz personal, cu o tavă de 250 de coli și o fantă de alimentare manuală pentru o singură pagină, astfel încât să nu trebuiască să schimbați hârtia din tava doar pentru a imprima două pagini pe hârtie diferită. Costurile pe un cartus toner laser al acestei imprimante este de aproximativ 10 bani pe pagină (289,42 lei).

În concluzie, Brother HL-2240 este o imprimantă laser monocoloră rapidă, extrem de capabilă, cu mai mult de o calitate acceptabilă de imprimare și de manipulare a hârtiei, toate adunate într-un pachet compact care este suficient de mic pentru a așezat ușor pe un birou nu prea larg. Adăugați și prețul foarte mic și aveți o alegere perfectă pentru un laser monocrom personal.

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor