Imprimanta Brother DCP-7055W

Imprimanta Brother DCP-7055W

Imprimanta Brother DCP-7055W

Ultima imprimantă laser de la Brother, „trei-in-una” este imprimanta laser mono Brother DCP-7055W. In afară de imprimare poate, de asemenea, scana și copia. Și nu numai prețul de achiziție inițial este mic, ci este vorba și că este o imprimantă relativ compactă și ușoară. Măsoară doar 405 x 399 x 268 mm și cu o greutate de numai 9.8 kg nu vă va da bătăi de cap în a o muta de colo-colo.
Cu toate acestea, în timp ce corpul principal al imprimantei se simte ferm și robust, capacul este dezamăgitor de subțire. Acest lucru nu este ideal atunci când doriți să scanați sau copiați cărți sau documente legate și ceva mai groase.Hârtia este alimentată dintr-o tavă de 250 de coli de hârtie standard găsită la baz imprimantei, sau un alimentator pentru o singură pagină în față – găsită deja ca marcă comercilă și la alte recente seturi de imprimante laser mono Brother.

Panoul de Control al Brother DCP-7055W

Cum accentul la această imprimantă este pus pe simplitate, aspectul panoului de control, tipic pentru Brother, a fost dezbrăcat de toate plusurile, pentru a rămâne cu funcțiile esențiale. Astfel, aveți un set de butoane pentru cele trei moduri principale (rețineți că nu există un fax inclus) iar săgețile meniului vă permit a defila prin opțiunile de configurare, pe un LCD cu două linii și 16-caractere. Este într-adevăr este timpul ca Brother să renunțe la aceste ecrane, deoarece nu sunt ușor de citit în lumină scăzută. Dar astfel de probleme sunt de așteptat atunci când veți plăti doar 555 de lei pentru o imprimanta laser MFP.

Brother-DCP-7055W

Brother DCP-7055W

Pe de altă parte, având atât USB și conectivitate Wi-Fi sunteți asigurați de faptul că Brother DCP-7055W va fi compatibil cu kitul esențial al călătorului, notebook, tabletă și smartphone (acesta din urmă, prin intermediul aplicației Brother, iPrint & Scan, pentru iOS și Android). Rețineți că nu aveți ethernet pentru ca imprimanta să fie utilizată în rețele pe cablu.

Calitatea si Costurile, la imprimanta Brother DCP-7055W

După cum vă puteți aștepta de la clasa de imprimante la acest buget redus, nu există nici o facilitate de auto-duplex; dar am găsit că veți putea imprima documente la o rezoluție de 600 dpi, cu o rată de 18 ppm. E destul de aproape de cele 20 ppm revendicate de Brother.
Fotografiile scanate sunt produse în culori autentice de bună calitate. Documentele de tip text, negru, au apărut ferme și consecvente dar ca și la cele mai multe imprimante laser Brother mono, copiile au fost considerabil mai închise la nuanță decat originalele, cu ușoare dungi.
Brother DCP-7055W este destinat în mod clar pentru imprimarea unui volum mic de imprimări ca și ciclu de funcționare recomandat, care este un modest total de maxim 250 – 1600 pagini / luna.

Cartușul toner al  Brother DCP-7055W original, pentru 1000 pagini standard, vă va costa in jur de 160 de lei (sau în jurul valorii de 16 bani pe pagină).

Untitled

Cartus Toner Compatibil pentru Imprimanta Brother DCP-7055W

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor