HTC Desire 826

HTC Desire 826

HTC Desire 826

Mobile World Congress e pe aproape, dar HTC deja oferă un indiciu despre ceea ce va fi, probabil, manifestarea sa maximă din acest an, lansând la început de an încă un model Desire, de data aceasta cu camera sa specială cu UltraPixel, de data aceasta pentru „selfies”, HTC Desire 826.
CES 2015 nu a fost doar un focar pentru prezentarea de calculatoare, mașini, căști audio, playere multimedia și gadget-uri aleatorii, această conferință obisnuia să fie, de asemenea, una despre noile telefoane lansate. Am văzut câteva noutăți în acest an și există, probabil, și altele pe drum, dar HTC a folosit CES 2015 pentru a scoate în evidență un nou telefon la început de drum.

HTC Desire 826 – Calități

Este un telefon situat la mijlocul categoriei „high-end”, numit Desire 826, un smartphone de 5,5 inci cu un ecran Full HD (1920 × 1080 pixeli), cu procesor Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biți, tactat la 1.7GHz, memorie de 2GB RAM și sistem de operare Android 5.0, de asemenea cunoscut sub numele de „Lollipop”.

HTC-Desire-826

HTC Desire 826

HTC Desire 826 pare a fi foarte asemănător cu HTC Desire Eye, care a fost lansat la sfârșitul anului, cu un design apropiat, ecran practic identic, având aceeași camera principală de 13MP. În schimb HTC schimbă formula pe partea de „selfie”, pentru că se bazează pe una dintre camerele sale UltraPixel aici, ceea ce înseamnă un 4 MP + același UltraPixel utilizat în HTC One M8 pentru camera principală (echivalentă cu o cameră foto normală de 13MP).
HTC va adăuga și „Live Make-up” la telefon, echivalentul altor moduri de înfrumusețare de la alte camere, utilizate pentru finețea pozelor finale, plus, de asemenea, un mod „Face Fusion” pentru alinierea iluminării fețelor la aceeași gradație.

HTC-Desire-EYE

HTC Desire Eye

Cu toate acestea, cu HTC Desire 826 ni se aduce aminte de HTC Desire Eye, iar în timp ce cip-ul s-a schimbat, iar camera frontală este acum diferită, tot restul pare foarte familiar. În cazul în care nu sunteți destul de confuzați, HTC va lansa, conform zvonurilor, versiuni ale lui HTC Desire 826, fără aparatul foto cu UltraPixel, înlocuindu-l cu o cameră normală de 13 megapixeli … transformându-l într-un Desire Eye, dar cu un cip diferit. De ajuns să spunem, că acest lucru nu este ultimul anunț al HTC pentru anul 2015, cu Mobile World Congress apropiindu-se rapid, în luna martie, urmând probabil un nou HTC One M „pilot” a-și face cunoscută prezența acolo, cu, eventual, un nou aparat de fotografiat cu UltraPixel , având în vedere ceea ce vedem la acest nou telefon Desire.
În ceea ce privește vânzările lui HTC Desire 826, nu avem nici o veste încă, deși HTC a spus că ar trebui să apară la comercianții cu amănuntul și operatorii din regiunea Asia-Pacific aproape de sfârșitul lunii ianuarie și în Europa într-una dintre lunile următoare (?).

 

4 thoughts on “HTC Desire 826

  1. Pingback: Elephone P5000 | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

  2. Pingback: HTC Desire 620 | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

  3. Pingback: HTC One M9 vs. Samsung Galaxy S6 | Cartuse Imprimanta

  4. Pingback: HTC lanseaza noi telefoane din gama Desire | Cartridge Service Cluj – Imprimante si Refill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor