HP reinventeaza noile imprimante pentru afaceri

HP reinventeaza noile imprimante pentru afaceri

HP reinventeaza noile imprimante pentru afaceri

La un eveniment din Lisabona, desfășurat săptămâna trecută, compania americană HP a prezentat strategia sa în ceea ce privește noile imprimante pentru afaceri. Prezentarea a mai mult de 15 imprimante noi și asigurarea de servicii de imprimare gestionate („MPS Secure”), este prima ofertă importantă a noii diviizii „HP Inc”. HP spune ca MPS Secure include imprimante securizate, cu capabilitati de auto-reglare si reparare, software securizat, criptarea datelor, raportări și acces la expertiza de securitate. Serviciul MPS Secure a fost lansat imediat, iar noile modelele de imprimante vor urma cât mai curând.

Noua Companie si noul logo - HP Inc.

Noua Companie si noul logo – HP Inc.

HP Inc a lansat la aceeași manifestare și noile imprimante HP PageWide, noile imprimante Officejet Pro și noua serie de imprimante LaserJet. Puteți afla mai multe despre noul portofoliu de imprimante de afaceri HP la http://hp.com/go/businessprinters.

Noul portofoliu de imprimante HP pentru afaceri

HP a anunțat noile imprimante HP OfficeJet Pro și HP LaserJet. Seria de imprimante HP Officejet Pro 8000 are caracteristica „HP Print Design Forward” despre care HP spune ca ofera viteze mari într-un design minimalist. Noile imprimante OfficeJet includ, de asemenea, caracteristici de securitate îmbunătățite și manevrabilitate, spune HP, precum și caracteristici de imprimare mobilă și acces instant la consumabilele de cerneală ale HP prin programul de livrare. Noile produse LaserJet includ cartușe de toner HP originale dotate cu tehnologia JetIntelligence.

hp_officejet_pro_6970_all-in-one

HP Officejet Pro 6970 all-in-one

La începutul anului viitor HP va lansa un nou portofoliu de imprimante A3, HP PageWide și mai multe imprimante multifuncționale. Noile imprimante vor fi disponibile prin intermediul partenerilor și, ca de obicei, la magazinele de vânzare cu amănuntul selectate.
Mai interesant este faptul că HP declară că odată cu noile imprimante „PageWide” va crește și numărul de dispozitive gestionate proiectate pentru partenerii contractuali și precum și gestionarea serviciilor de imprimare, astfel încât partenerii HP vor fi în măsură să furnizeze operațiuni low cost cu consumabile HP de mare capacitate, , împreună cu garanția capului de imprimare pe o perioadă de trei ani, viteze mai mari și RMPV la unele modelele selectate, precum și integrarea HP JetAdvantage Management și instrumente ale unor terți.
„Imprimantele HP PageWide au depășit așteptările noastre în ceea ce privește calitatea și viteza, și ne-au permis să fie mai productivi în modul nostru de lucru”, a declarat Tim Larson, șef de proiect la HP Inc. „Ne desfasuram activitatea într-un mediu exigent și suntem în afacerea designului vizual, și felul cum arată lucrurile imprimate pe hârtie arată cât de important este că HP ține pasul cu noile afaceri”.
Portofoliul nou al imprimantelor HP business: Gestionarea serviciilor de imprimare
HP a lansat serviciul de administrare a imprimărilor „HP Secure”, un serviciu de gestionare a imprimărilor care se concentrează asupra securității. HP spune ca „MPS Secure” va ajuta clienții din diferite industrii să-și asigure cu o protecție mult mai eficientă mediile de imprimare.
HP și-a actualizat, de asemenea, software-ul „HP JetAdvantage Security Manager”, o soluție de securitate ce se conformează politicilor majorității industriilor.

HP PageWide Enterprise Color 556xh

HP PageWide Enterprise Color 556xh

Reinventăm imprimarea pentru orice afacere – mare sau mică”, a declarat Enrique Lores din cadrul HP Inc. „In mod tradițional vânzătorii vorbesc despre „bun, mai bun și cel mai bun”, atunci când cei mai multi clienți trebuie sa facă anumite compromisuri, dar astăzi promitem doar „cel mai bun, cel mai bun și în final cel mai bun”, permițând astfel clienților noștri de a-și alege soluția de imprimare potrivită pentru afacerea lor, și nu potrivită bugetului lor”.

Noile imprimante HP: prețuri fără TVA, specificații și disponibilitate

Noile imprimante de business HP PageWide vor include:

• Seria HP PageWide Enterprise Color include HP PageWide Enterprise Color 556sfp și HP PageWide Enterprise Color MFP586. Aceste imprimante sunt proiectate pentru grupuri de lucru de până la 15 utilizatori în întreprinderile mici și mijlocii și pentru întreprinderi mari cu imprimare de până la 15.000 de pagini pe lună, la o viteză de imprimare de până la 75 de pagini pe minut. Imprimanta HP PageWide Enterprise Color MFP 556 este de așteptat să fie disponibilă începând cu jumătatea lunii aprilie și se va vinde la circa 730€. HP PageWide Enterprise Color MFP 586 este de așteptat să fie disponibilă începând cu jumătatea lunii aprilie și se va vinde cu până la 1950€.
• Seria HP PageWide Pro 500 include HP PageWide Managed MFP P57750dw și HP PageWide Managed P55250dw sfp. Aceste imprimante sunt concepute pentru întreprinderi mici și grupuri de lucru cu nevoie de imprimare de până la 6.000 de pagini pe lună, cu viteze de imprimare de până la 70 de pagini pe minut. Seria PageWide Pro 500 este de așteptat să fie disponibilă în luna aprilie, ca parte din contractele „Managed Print Services”.
• Seria HP PageWide Pro 400 include HP PageWide Pro 452dw și HP SFP PageWide Pro MFP 477dw. Aceste imprimante sunt proiectate pentru întreprinderi mici și grupuri de lucru de imprimare de până la 4.500 de pagini pe lună, cu viteze de imprimare de până la 55 de pagini pe minut. Seria PageWide 400 este de așteptat să fie disponibilă în luna aprilie începând de la 399 €.
• Seria HP PageWide 300 include HP SFP PageWide 352dw și HP PageWide MFP377dw. Aceste imprimante sunt concepute pentru întreprinderile mici și grupurile de lucru cu nevoi de imprimare de până la 3.000 de pagini pe lună și cu viteze de imprimare de până la 45 de pagini pe minut. Seria PageWide 300 este de așteptat să fie disponibilă din luna iunie începand de la 299 €.
Cele mai noi imprimante HP OfficeJet Pro vor include:
• HP Officejet Pro 8210, imprimantă ce oferă imprimare de calitate profesională cu costuri de până la 50 % mai mici pe pagină decât imprimantele laser. HP Officejet Pro 8720/8725/8730/8740 All-in-One sunt imprimante HP ce dispun de un design revoluționar „Print Forward”, oferind o productivitate mărită, cu viteze mari pentru imprimarea față-verso și cu scanare și manipulare a hârtiei ca și la modelele laser, plus economisirea spațiului în ceea ce privește așezarea pe un birou. HP Officejet Pro 8730/8740 sunt imprimante All-in-One și împreună cu imprimanta HP OfficeJet Pro 8210 includ și caracteristici suplimentare de securitate și manevrabilitate (de exemplu PCL5 și PCL6) îmbunătățite. Seria HP OfficeJet Pro 8700 este de așteptat să fie disponibilă din luna mai începand de la 199 €. HP OfficeJet Pro 8210 este de așteptat să fie disponibilă deasemenea în luna mai pentru doar 129 €.
• Pentru micro întreprinderi și pentru afaceri la domiciliu, cu capacități de imprimare de până la 800 de pagini pe lună, imprimantele HP Officejet Pro 6960/6970 All-in-One oferă imprimare de calitate profesională la mai puțin de jumătate din costul unei imprimante laser de calitate profesională. Seria HP Pro OfficeJet 6900 este de așteptat să fie disponibilă începând cu luna iunie de la 149 €.
Noile imprimante HP LaserJet includ:
• HP LaserJet Pro M501, imprimantă monocrom pentru întreprinderile mici și mijlocii sau grupuri de lucru cu nevoi de imprimare de până la 6.000 de pagini pe lună. Aceasta oferă cele mai bune performanțe în clasa sa, inclusiv cea mai rapidă prima pagină și cel mic consum total de energie față de competitorii de vârf. Seria HP LaserJet Pro M501 este de așteptat să fie disponibilă din luna aprilie începand de la 499 €.
• HP Color LaserJet Pro MFP M377dw este o imprimantă color multifuncțională pentru întreprinderile mici și mijlocii sau grupurile de lucru cu nevoie de imprimare de până la 4.000 de pagini pe lună și care doresc imprimare color de calitate profesională. Modelul compact HP IMF color 3-in-1 oferă cele mai bune performanțe în clasa sa, inclusiv cea mai rapidă prima pagină, cea mai rapidă imprimare duplex și cel mai mic consum total de energie față de competitorii de vârf. Seria HP Color LaserJet Pro MFP M377 este de așteptat să fie disponibilă în luna aprilie pentru circa 399 €.

Imprimante HP pe jet de cerneală disponibile

Imprimante HP laser disponibile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor