Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn

HP LaserJet Pro MFP M521dn este o bestie liniștită și impresionantă. Concepută ca un cal de povară, imprimanta laser mono, cu un ciclu maxim de 75.000 pagini pe lună și unul recomandat de 6.000 pagini pe lună, poate imprima și de la fax, precum și de la scanarările din calculator, inclusiv printr-o rețea, și poate lucra ca un copiator independent, fax independent și expeditor direct de e-mailuri. Mai important, decât acestea, face destul de bine tot ceea ce face, fiind o “alegere ușoară pentru utilizări grele” într-un birou sau grup de lucru de dimensiuni medii.

Nu e vorba de nimic sclipitor aici, dacă cumva visați la o viteză super-rapidă. De fapt, este ușor a găsi imprimante, mai puțin costisitoare, care sunt mai rapide. Însă, HP LaserJet Pro MFP M521dn oferă o combinație de caracteristici care o fac mai ușor de utilizat decât cele mai multe MFP-uri.

Caracteristici HP LaserJet Pro MFP M521dn

În plus față de caracteristicile de bază ale HP LaserJet Pro MFP M521dn MFP pe care le-am menționat deja, imprimare, scanare, copiere, fax și e-mail M521dn poate scana și imprima de pe un stick de memorie USB. Într- o notă neobișnuită pentru o imprimantă monocromă, vă lasă chiar să examinați fotografiile stocate pe stick-ul de memorie înainte de imprimarea lor. Această imprimantă, de asemenea, poate printa prin “cloud“.

HP LaserJet Pro MFP M521dn

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn

Mult mai importantă pe lista de caracteristici cheie este capacitatea sa de scanare. Ca și cele mai multe MFP-uri ce vizează uzul la birou, HP LaserJet Pro MFP M521dn completează scanerul cu un alimentator automat de documente (ADF). Așa cum este de obicei, flatbed-ul se limitează la hârtia de dimensiunea “Letter“, în timp ce ADF-ul de 50 de pagini vă permite să scanați până la dimensiunea legală (A4). Spre deosebire de cea mai mare parte a competiorilor inclusiv unele MFP semnificativ mai scumpe, cu toate acestea, M521dn oferă un scanner duplex pentru copiere și scanare (acesta nu va scana în duplex pentru fax, însă dă un pic de “strălucire“ acestei caracteristici).
Având un scaner duplex (ceea ce înseamnă că poate scana ambele fețe ale unei pagini, în același timp) este altfel decât cele cu ADF de duplex , care scanează o parte, întorc pagina, apoi o scanează din nou. Și această caracteristică aduce un plus de viteză în exploatare.
Cu HP LaserJet Pro MFP M521dn, am făcut un test, folosind un document de 25 de coli doar pentru a obține un sentiment despre viteza acesteia. Pentru scanarea normală, inclusiv timpul pentru salvarea fișierului pe disc, după scanare, M521dn a reușit 10,7 pagini pe minut (ppm) sau 21,4 imagini pe minut (ipm), cu o imagine pe fiecare parte a paginii. Dacă scanați documente duplex de foarte multe ori, aceasta facilitate poate salva o mulțime de timp, comparativ cu o imprimanta MFP cu un ADF de duplex.
Foarte mult ajută, pe partea de plus, la imprimanta M521dn, ecranul tactil de 3,5 inch, cu un meniu deosebit de bine conceput. Combinația aceasta face foarte ușor de modificat setările, atât pentru imprimantă, cât și în comenzile pentru copiere, fax-uri și email-uri.

Capacitatea de încărcare are un sertar de 500 de coli și o tavă multifuncțională pentru 100 de coli standard. Capacitatea de 600 de coli trebuie să fie suficientă pentru cele mai multe birouri de dimensiuni medii. Dacă aveți nevoie de mai mult, cu toate acestea, puteți adăuga un al doilea sertar de 500 de coli (185 dolari), pentru un total de 1.100 de coli.

Configurare și Viteză pentru HP LaserJet Pro MFP M521dn

La dimensiunile de 20,0 x 18,3 x 18.3 inci (HWD), M521dn este un pic prea mare pentru a partaja un birou cu ea. Este, de asemenea, destul de grea, la 24 kg, și veți nevoie de ajutor pentru a o mișca. Odată ajunsă la locul potrivit, configurarea se face standard.

Așa cum am sugerat deja, viteza nu este un punct forte. HP menționează o rată de imprimare standard la 42 ppm, noi am cronometrat-o mai rapid, totuși la 43 ppm, pentru imprimarea unui document text cu puțină formatare în Microsoft Word. Pe aplicații de business, cu toate acestea a reușit o viteză mai mică, la 5.3 ppm. Deși aceasta este o viteză tolerabilă, este semnificativ mai lentă decât majoritatea celorlalte imprimante laser mono testate. Imprimanta Brother HL-1110, de exemplu, a reușit 20 ppm, iar  imprimanta HP LaserJet Pro M1217nfw 11,7 ppm.

Calitatea și alte probleme

Calitatea la ieșire este ca un sac plin de vești rele și bune. Vestea bună este că textele imprimate de M521dn în testele noastre, arată deosebit de bine, ceea ce este, în general, cel mai important lucru pentru o imprimantă mono. Calitatea textului a fost cu mult peste medie, făcându-l destul de bun pentru orice utilizare de afaceri și chiar destul de bun pentru majoritatea aplicațiilor de “desktop publishing”.

HP LaserJet Pro MFP M521dn

Cartus Toner pentru Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn

Ieșirea grafică, însă a fost ceva mai jos de medie, dar încă se află printre marea majoritate a MFP-urilor laser mono. Acest lucru face din această imprimantă un aparat destul de bun pentru orice nevoie de afaceri personale. În funcție de modul în care folosești ochiul critic, se poate sau nu se poate considera acceptabilă pentru, să zicem, fișiere PowerPoint. Calitatea foto a fost, de asemenea, la coada mediei pentru o imprimanta MFP laser mono.
O caracteristica dorită de multe birouri și care lipsește de la această imprimanta, este abilitatea de a trimite prin fax un duplex (cele două fețe ale unei pagini, deodată). Cu toate acestea, dacă nu aveți nevoie a trimite prin fax documente duplex, nu va fi o problemă.
Viteza de imprimare mai rapidă ar fi fost, de asemenea, binevenită. Cu toate acestea, timpul economisit cu scanarea duplex și copierea face mai multe puncte în plus pentru această imprimantă, decât pierde la viteza de imprimare. Calitatea textului este un mare plus de asemenea, ca parte a unui echilibru extrem de atractiv între viteză, calitatea la ieșire, manevrarea hârtiei și celelalte caracteristici de imprimantă multifuncțională. Pentru un birou de dimensiuni medii, care are nevoie a copia sau scana documente duplex în mod regulat, toate acestea pot face din imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn o potrivire aproape perfectă, ceea ce este, de asemenea, suficient pentru a o recomanda clentilor Cartridge Service Romania.

 Untitled

2 thoughts on “Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M521dn

  1. Pingback: HP LaserJet Pro MFP M521dn | Cartridge Service ...

  2. Pingback: Cele mai Bune 10 Imprimante in 2014 – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor