HP lanseaza seria de imprimante M630

HP lanseaza seria de imprimante M630

HP lanseaza seria de imprimante M630

HP a lansat o serie de imprimante multifuncționale (MFP) cu securitate garantată, precum și mai multe instrumente concepute pentru a îmbunătăți securitatea în imprimare și managementul „flotei” de imprimante ale unei întreprinderi.
Seria de imprimante HP Laserjet Enterprise M630dn este o nouă linie de multifuncționale care sunt complet dotate cu mai mult de 200 de setări de securitate. Aceasta este o actualizare față de seria HP LaserJet M4555.

Noi instrumente de securitate pentru HP Enterprise 630dn

Noile instrumente includ soluția „HP Imaging and Printing Security Center 2.1” (IPSC), care este un upgrade conceput pentru a simplifica utilizarea mai multor unități de imprimare HP. IPSC 2.1 este, de asemenea, orientat spre o monitorizare mai ușoară a flotei de imprimante și de a supraveghea respectarea clară a programelor de imprimare.

hp.lasejet.630

HP Laserjet Enterprise M630dn

Cu acest upgrade, utilizatorii vor putea acum sa creeze politici, să adauge, evalueze și remedia problemele dispozitivelor, toate acestea într-un mod automat, a declarat Ed Wingate, VP & GM al „JetAdvantage Solutions ” al HP, la un eveniment din New York City.

Servicii de securitate și management al documentelor

HP a creat câteva servicii de consultanță de securitate pentru imprimare, care se spune că va oferi ajutor clienților cu o analiză a mediilor de imprimare, în scopul de a asigura politici și recomandări de securitate optime, indiferent de infrastructura de imprimare.
“Acest serviciu costă 136 dolari pentru o încălcare a securității înregistrate sau 5,400,000 dolari în cazul în care aveți o breșă de securitate”, a declarat Michael Howard, conducătorul „Worldwide Security Practice” al HP. „În calitate de profesioniști IT avem tendința de a ne uita la modul în care ne putem asigura împotriva mișcărilor „băieților răi”. „În realitate, 65% din încălcări de securitate sunt accidentale … este important să ne uităm după un plan intern pentru a crea practicile de securitate pe care le vom putea aplica la fața locului”.

HP_LaserJet_Enterprise_MFP_M630_touchpad

Control Panel – HP Enterprise 630dn

HP a lansat, de asemenea, o prelungire a „ArcSight”, care va include acum o funcție de monitorizare a securității pentru dispozitivele de imprimare și multifuncționalele FutureSmart.
În plus față de extinderea ArcSight, clientii HP pot folosi acum „Secure Content Management an Monitoring” al HP și instrumentele „HP JetAdvantage Pull Print” pentru a stoca, verifica și cripta tot conținutul trimis ca sarcină la imprimante. Departamentul IT poate folosi aceste instrumente necesare pentru a depista eventualele încălcări de securitate, sau dacă sunt detectate documente nedorite și pentru a preveni accesul neautorizat la documentele confidențiale trimise spre imprimare.

„Dacă întrebați un manager de IT cum sunt asigurate bazele lor de date principale, veți primi un răspuns foarte lung”, a spus Wingate. “În același timp, toate informațiile respective ajung și prin bazele de date nestructurate ale imprimantelor multifuncționale. Aceste informații conțin la fel de mult risc ca și alte informații stocate în bazele de date din computerele unei companii… Și nimeni monitorizează, nu cu adevărat, aceste informații … „HP Secure Content Management și Monitoring” va permite să se scaneze în mod automat și să se verifice securitatea acestor documente”.
Wingate a declarat că HP a livrat pe piață mai mult de 200 de milioane de dispozitive LaserJet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor