Imprimanta HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

Imprimanta HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

Imprimanta HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

După cum vă puteți aștepta, HP Color LaserJet Pro MFP M177fw (349.99 dolari, fără TVA), este similară în cele mai multe moduri cu HP LaserJet Pro 100 color MFP M175nw (la 275.49 dolari pe Amazon.com), pe care le-a înlocuit. Acestă imprimantă oferă același cost initial scăzut, cu suficiente facilități suplimentare pentru a stabili un etalon într-o categorie care, la fel ca multe altele, este într-o creștere constantă. Mai ales, din cauză că se adaugă suport fax și Wireless Direct (o variație a HP la Wi-Fi Direct), prin care vă conectați cu ușurință de la un smartphone sau o tabletă pentru a imprima. Ca și în cazul HP M175nw, combinația de caracteristici, împreună cu dimensiunile mici, fac din această imprimantă este un candidat bun ca multifuncțional personal (MFP) în orice birou de orice dimensiune.

Noțiuni de bază, Setup și viteză la HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

În plus față de imprimare, fax și scanare de la un PC, inclusiv printr-o rețea, HP Color LaserJet Pro M177fw poate funcționa ca un copiator independent și fax. Pentru documentele cu mai multe pagini, precum și pentru hârtia de dimensiune legală, scanerul oferă un alimentator automat de 35 de pagini de documente (ADF).
După cum am menționat deja, imprimanta suportă Wireless Direct pentru imprimare mobilă. În plus, dacă îl conectați direct la rețea, folosind fie o conexiune prin cablu sau una Wi-Fi și presupunând că rețeaua dvs. este conectată la Internet, puteți utiliza, de asemenea, aplicațiile web HP și pentru imprimare mobilă. Imprimanta acceptă imprimarea mobilă atât prin cloud cât și prin punctul de acces Wi-Fi, dacă aveți unul.

HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

Pentru teste, imprimanta a fost conectată la o rețea cu fir și s-au instalat driverele pe un sistem pe care rulează Windows Vista. Setup-ul a fost standard. Și rețineți că dimensiunea este suficient de mică, la 13,0 x 16,7 x 16,7 inci (HWD), pentru a vă permite a potrivi confortabil imprimanta pe birou sau într-un loc cu accesibilitate ușoară.

Viteza HP Color LaserJet Pro MFP M177fw o găsiți în jurul a 17 de pagini pe minut (ppm) pentru monocrom și 4 ppm pentru color. Deși acestea sunt vitezele nominalizate, ele sunt stabilite la imprimarea fișierelor de text, cu puțin sau deloc de formatare, iar viteza pe testele noastre cu aplicații desktop si fișiere formatate a fost mult mai lentă, la 2,9 ppm.

Acest lucru face ca HP Color LaserJet Pro MFP M177fw să fie un pic mai lent decât HP MFP M175nw de 3.3 ppm. Este, de asemenea, semnificativ mai lentă decât Ricoh Aficio SP C240SF (598.98 dolari la Walmart), la 6.3 ppm. Viteza HP Color LaserJet Pro MFP M177fw este descrisă cel mai bine ca tolerabilă, mai ales dacă sunteți în schimbare, de la un jet de cerneală.

Rezultate de calitate și alte probleme la HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

Calitatea imprimantei în ansamblu este standard. Din fericire, calitatea textului (între imprimantele laser) este suficient de mare pentru că, chiar fiind ușor sub medie este încă destul de bine. HP Color LaserJet Pro MFP M177fw e bună pentru cele mai multe birouri de afaceri.

Grafica este potrivită pentru orice utilizare de afaceri, chiar și la notițe PowerPoint. Culorile în teste au ieșit doar un pic prea închise în ceea ce privește saturația de culoare și luminozitate, însă, se poate considera acceptabilă pentru imprimarea propriilor materiale de marketing. Culorile din fotografii, de asemenea, au tendința de a fi un pic mai întunecate. În funcție de gusturile dumneavoastră, le puteți sau nu considera acceptabile pentru același tip de materiale de marketing.

O problemă potențială pentru HP Color LaserJet Pro MFP M177fw este costul de funcționare spre mare, la 4,2 cenți pentru o pagină alb-negru și 21.6 centi pentru o pagină de culoare. Dacă vă așteptați să imprimați mult, acest cost per pagină poate face cu ușurință imprimanta mult mai scumpă pe termen lung, în comparație cu o altă imprimantă cu un cost inițial ridicat, dar costuri de funcționare mai mici.

Dacă nu se va imprima suficient pentru a se reduce cheltuielile de funcționare, HP Color LaserJet Pro MFP M177fw oferă o mulțime de calități pentru o imprimantă la un preț scăzut. În plus față de imprimare, se poate scana, copia și trimite faxuri; deasemenea sporește confortul cu un ADF (Automatic Document Feeder), precum și o platformă pentru scanare și copiere; Ethernet-ul și conexiunea Wi-Fi fac imprimarea mai ușoară într-o rețea; și aplicașia Wireless Direct face totul mai ușor pentru imprimările de pe telefon sau tabletă. Dacă aveți nevoie de un laser color MFP personal sau un birou mic, pentru nu foarte multe imprimări, HP Color LaserJet Pro MFP M177fw este, cu siguranță, bine de luat în considerare.

Untitled

Cartuse Toner pentru Imprimanta HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

2 thoughts on “Imprimanta HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

  1. Pingback: Imprimanta HP Color LaserJet Pro MFP M177fw | C...

  2. Pingback: Imprimanta Brother MFC-J4410DW – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor