Google Nexus 9

Google Nexus 9

Google Nexus 9

Google tocmai a anunțat construirea prin HTC a noii tablete Nexus 9. De asemenea, a confirmat si noul sistem de operare Android Lollipop, precum și Nexus Player și phabletul Google Nexus 6, lansat de Motorola. Tableta Nexus 9 va intra în vanzare pe data de 3 noiembrie, și va fi disponibilă pentru pre-comanda de 17 octombrie (vineri). Aceasta va fi disponibilă în 29 de țări în săptămânile următoare. Deocamdată se așteaptă confirmarea pretului pentru Nexus 9 în Marea Britanie; în SUA modelul de 16GB va costa 399 dolari, 32GB va costa 479 dolari, iar modelul de 32GB activat LTE va costa 599 dolari.

Nexus 9 Specificatii

Nexus 9, construit de HTC, rulează cel mai recent sistem de operare de la Google, Android Lollipop, are un ecran IPS LCD de 8.9 inci (la rezoluție de 2048×1536 pixeli) cu raport de 4:3, mai degrabă decât de 16:9. În interior este un cip quad-core nVidia Tegra K1 64-bit la 2.3GHz, 2GB de memorie RAM, procesor grafic Kepler DX1 și fie 16 fie 32GB de memorie de stocare.

Tableta Google Nexus 9

Tableta Google Nexus 9

Difuzoarele de la HTC, BoomSound – așa cum le găsiți și pe HTC One M8 – oferă un sunet captivant, fără distorsiuni. Nexus 9 va folosi o baterie gigant de 6700mAh, care ar trebui să reziste pentru aproximativ nouă ore de folosire intensă.

Nexus 9 – Design

Potrivit Google, noua tableta Nexus 9 are un spate ce se simte moale și curbe subtile și fiind ușor și confortabil de utilizat , este foarte echilibrat între folosirea manuală și mărimea necesară pentru lucru pe el sau pentru a te juca. Disponibil în culorile negru, alb și bej-nisip (deși bejul, împreună cu modelul 4G LTE, nu vor fi disponibile până la sfârșitul acestui an), Nexus 9 are o margine subțire din metal periat.
O tastatură se va vinde separat, care se va fixa pe Nexus 9 prin magneți și vă va permite să modificați poziția de folosire. Cu această tastatură Nexus 9 este în măsură să concureze atât cu Microsoft Surface Pro 3 cât și cu iPad Air (deși iPad Air 2 este așteptat a se lansa mâine).

Tastatura Google Nexus 9

Tastatura Google Nexus 9

“Din moment ce tot mai mulți oameni doresc să aibă aceeași experiență simplă pe tabletele lor, atunci când au de a face o munca reală, am proiectat o tastatură „folio” care se atașează magnetic la Nexus 9, se pliază în doua unghiuri diferite și se folosește în siguranță în poală ca și un laptop “, a declarat Google într-un post pe blogul oficial.

 

One thought on “Google Nexus 9

  1. Pingback: Apple iPad Air 2 vs. Google Nexus 9 | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor