Cele mai bune imprimante pe jet de cerneala in 2015

Cele mai bune imprimante pe jet de cerneala in 2015

Cele mai bune imprimante pe jet de cerneala in 2015

Care este cea mai bună imprimantă de cumpărat? Imprimantele multifuncționale reprezintă o piață în plină expansiune, iar alegerea are multe opțiuni, așa că aici vă prezentăm clasamentul celor mai bune imprimante de pe piață la acest moment.
Alegerea celei mai bune imprimante este o decizie proprie, opțiunea principală fiind dacă alegi o imprimanta standard, sau un dispozitiv multifuncțional care include și un scaner și care poate lucra, de asemenea, ca un copiator independent.
Imprimantele multifuncționale nu sunt cu mult mai mari decât imprimantele obișnuite, dar sunt mult mai versatile, mai ales atunci când aveți nevoie pentru a păstra o copie a unei scrisori, a unei chitanțe sau orice alt document important, așa că prima listă din acest an include cele mai bune imprimante pe jet de cerneală și cele mai bune dispozitive multifuncționale.

De asemenea, trebuie să ne gândim cu atenție la posibilitatea de a investi într-o imprimantă pe jet de cerneală sau una laser. Imprimantele laser sunt de obicei asociate cu mediile de birou, lucrând repede, în liniște și economic, dar acest lucru poate fi la fel de util și la domiciliu sau într-un birou de acasă.

Și nu vă imaginați că imprimantele laser mono sunt singura opțiune – imprimante laser color sunt acum foarte accesibile și puteți alege chiar și imprimante laser multifuncționale. În articolul viitor vom vedea și o listă a celor mai bune imprimante laser și nu doar pentru utilizatorii din birouri cu bugete mari, dar și pentru utilizatorii de acasă ce caută valoarea, calitate, un produs compact și mai ales o ușurință în utilizare.

Așa că haideți, în primul rând, să ne uităm la cele mai bune imprimante cu jet de cerneală. Vă rugăm să rețineți că prețurile afișate aici sunt doar pentru îndrumare.

1. Brother DCP-J4120DW – 599 lei

Brother DCP-J4120DW

Brother DCP-J4120DW

Este posibil să nu vrei mereu să imprimi pe hârtie A3, dar atunci când o faci, multe imprimante cu jet de cerneală convenționale nu pot duce sarcina până la capăt. Însă Brother DCP-J4120DW poate face acest lucru, în afară de a fi în stare sa copieze duplex și a imprima color fără a cere foarte mulți bani pentru aceste lucruri.
În prezent, la vanzare pentru 849 RON, această imprimantă vine cu un set de caracteristici impresionante. Se poate scana, copia, se poate conecta prin Wi-Fi și poate imprima direct de pe SD, SDHC, SDXC, stick-uri de memorie și unități flash. Touchscreen-ul ei s-ar putea să nu fie cel mai bun, dar are o interfață liniștită, rapidă și consistentă, care este demnă de atenție.

2. HP DeskJet 1000 – 50 dolari

HP DeskJet 1000

HP DeskJet 1000

Cum o pot construi pentru atât de puțini bani? Nu e doar faptul că această imprimantă este ieftină, pentru că cu cele mai multe imprimante ieftine te „înțeapă” mai târziu cu consumabile de „neprețuit”, dar cartușele cu cerneală neagră și cele tri-color pentru DESKJET 1000 sunt destul de ieftine, și puteți obține și versiuni XL de mare capacitate.
Iar pentru o imprimantă ieftină, e destul de rapidă, cu un maxim citat la imprimare monocolor de 16 ppm, și la culoare de 12ppm. Nu există alte opțiuni de conectare – trebuie chiar să vă cumpărați singuri un cablu USB – dar imprimanta face exact ceea ce se spune pe cutie, oferind imprimare fără complicații, low-cost, pentru cât mai puțini bani posibil.

3. Epson Stylus SX425W – 80 dolari

Epson Stylus SX425W

Epson Stylus SX425W

Epson SX425W vă oferă destul de mult pentru acești bani, cu sloturi pentru carduri de memorie built-in, imprimare Wi-Fi și multi-funcții de scanare și copiere. Această imprimantă utilizează cerneluri Epson DURABrite, ceea ce înseamnă că hârtia este uscată de îndată ce iese din imprimantă, și veți obține o ieșire excepțional de curată, luminoasă și protejată de murdărie, dovada aflându-se chiar și pe hârtia simplă.
IImprimarea foto este puțin plictisitoare prin comparație, deși, ca la o mulțime de alte imprimante low-cost, Epson SX425W nu costă prea mult pentru funcționare. Este perfectă pentru o imprimantă versatilă dar ieftină, pentru o utilizare ocazională.

4. HP Photosmart 7510 – 150 dolari

HP Photosmart 7510

HP Photosmart 7510

Cu o calitate a imprimării foarte ridicată și preț de achiziție mic, ce poate face acest multifuncțional mai mult decât modelele anterioare? Această imprimantă nouă, HP Photosmart 7510 este ea însăși diferită, oferind o gamă largă de caracteristici, dar, de asemenea, are și câteva lipsuri.
HP Photosmart 7510 folosește cinci rezervoare de cerneală: CMYK, plus unul negru cu pigment pentru text clar, rezistent la apă. Se conecteaza la Mac prin USB sau la rețeaua de acasă, folosind Wi-Fi b/g/n și are instalat programul AirPrint pentru imprimarea de pe dispozitive iOS.

5. Lexmark Genesis S815 – 150 dolari

Lexmark Genesis S815

Lexmark Genesis S815

Lexmark Genesis S815 o imprimantă plină de idei proaspete. În loc de un scaner „flatbed” standard acest dispozitiv multifuncțional utilizează un sistem de captare a imaginii bazat pe un aparat foto digital. Se poate captura o pagină întreagă în trei secunde. Această imprimantă are o gamă întreagă de mini-aplicații integrate. Aplicațiile (ce se pot descărca de pe net) includ un calculator, ceas, integrare Facebook și Twitter, tipărire de grafice sau pe hârtie pentru muzică și există chiar și o aplicație pentru a afișa fluxuri de știri și sport de la Apple, ESPN și BBC. Calitatea generală de imprimare este, de asemenea, bună. (Cartuse pentru Lexmark Genesis S815)

6. Canon Pixma MX870 – 185 de dolari

Canon Pixma MX870

Canon Pixma MX870

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante uimitoare pentru un birou mic sau pentru acasă, Canon PIXMA MX870 este cea mai potrivită. Ca și cele mai recente imprimante Canon, folosește un sistem de cinci rezervoare cu diferiți pigmenți de negru pentru tipărire clară și rezistentă la apă. Imprimanta nu poate imprima direct pe discuri optice, dar facilitățile sale de fax și alimentatorul de documente pentru 35 de coli sunt, probabil, mult mai de folos pentru o mașină mică, de birou.
Conectivitatea este asigurată prin USB, Ethernet și Wi-Fi. A durat aproape cinci minute pentru a imprima un document de text de 20 de pagini, care este un pic lent pentru o imprimantă de birou, dar calitatea imprimării acestuia este fantastică. (cartuse compatibile ieftine)

7. Kodak ESP 9250 – 190 dolari

Kodak ESP 9250

Kodak ESP 9250

Topul imprimantelor multifuncționale de la Kodak are o înclinare spre afaceri mult mai puternică decât modelele sale de consum, mai ieftine. Kodak încearcă să reducă mai mult cheltuielile de funcționare atât pentru documente cât și pentru imprimarea fotografiilor, lucruri ce vor putea costa mai puțin pe termen lung, chiar dacă prețul inițial cerut pe imprimanta ESP 9250 este mai mare.
Și pentru că folosește doar două cartușe de cerneală separate, e simplu de întreținut. Ieșirea foto este, de fapt, un pic dezamăgitoare, dar aparatul fax „built-in”, alimentatorul automat de documente pentru 30 de coli, conectivitatea Ethernet și Wi-Fi merită prețul cerut.

8. Canon Pixma MG8150 – 220 dolari

Canon Pixma MG8150

Canon Pixma MG8150

Puteți rezuma calitatea acestei imprimante Canon uimitoare în doar două cuvinte; “fără compromisuri”. Aceasta nu face compromisuri privind calitatea imprimării. De fapt, are, fără îndoială, cel mai bun motor de imprimare cu jet de cerneală pe orice multiformat, cu imprimare foto excepțională și text de cristal. Imprimanta nu face compromisuri nici cu privire la viteză. Un document de text de 20 de pagini a fost tipărit în doar patru minute, lucru în întregime acceptabil pentru o imprimantă de folosit acasă. Și nici setul de caracteristici nu este compromis. Se pot imprima cd-uri, are duplex automat și multe altele. Este o imprimantă excelentă, din toate punctele de vedere.

9. Canon Pixma iP100 – 1450 lei

Canon Pixma iP100

Canon Pixma iP100

E ușor să folosiți un laptop, atunci când vă vizitați prietenii, clienții sau colegii, dar când aveți nevoie de o imprimantă… aceasta e la birou. Imprimanta portabilă Canon PIXMA iP100 este răspunsul, cu imprimare de calitate, de la fotografii și cărți de vizită, până la documente obișnuite A4, având, de asemenea și o viteză decentă.
Bateria reîncărcabilă asigură până la 300 de printuri, ceea ce este remarcabil în sine, iar calitatea este bună, atât pentru fotografii cât și pentru documente obișnuite, astfel încât ai putea folosi imprimanta și ca imprimantă de birou de zi cu zi.

10. Canon PIXMA iX6850 – 200 de dolari

Canon PIXMA iX6850

Canon PIXMA iX6850

Această imprimantă A3 de la Canon, PIXMA iX6850, este un model compact de înaltă calitate, concepută pentru pasionații ce lucrează acasă, mai degrabă decât pentru birourile aglomerate. E deja mai ieftină, prețul scăzând la 200 de dolari pe Amazon. Anterior, imprimantele capabile de imprimare A3, au fost prea voluminoase și prea scumpe pentru a fi reginele pe piața specializată, dar Canon PIXMA iX6850 este atât accesibilă cât și compactă – sau cel puțin cât de compactă o imprimantă A3 poate fi.

2 thoughts on “Cele mai bune imprimante pe jet de cerneala in 2015

  1. Pingback: Cele mai bune Imprimante laser in 2015 | Cartuse Imprimanta

  2. Pingback: Imprimanta Brother DCP-J4120DW | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor