Brother MFC-J4510DW

Brother MFC-J4510DW

Brother MFC-J4510DW

Compania Brother face un pas înainte cu imprimanta multifunctionala Brother MFC-J4510DW all-in-one, pe jet de cerneală. Deși modelele anterioare au fost livrate cam cu aceleași caracteristici de bază și design, compania nu s-a temut să fie plictisitoare, simțind că față de competitori, acest setup prietenos pentru un birou merită să fie îmbunătățită cu caracteristici de conectare la web, cum ar fi compatibilitatea de imprimare prin cloud cu Apple a AirPrint, plus un afișaj „touch-screen” de 3,7 inci și conectivitate prin Wi-Fi. În timp ce capacitatea de alimentare cu hârtie de 150 de coli limitează posibilitățile de utilizare pentru birouri mai mari, designul minimalist și cei doi ani generoși de garanție fac din această imprimantă o marcă de top și o recomandare solidă pentru birouri personale și grupuri de lucru mici.

Design si caracteristici Brother MFC-J4510DW

La prima vedere, veți observa că Brother MFC-J4510DW este remarcabil de compactă în comparație cu alte imprimante multifuncționale, compania adoptând o formă rectangulară care se abate oarecum de la cele găsite în mod tradițional chiar și pe piața Brother. Butoanele de cauciuc vechi și tăvile de hârtie expuse proeminent în toate direcțiile, marcau dispozitivele Brother din trecut, dar Brother MFC-J4510DW revine la un design modular cu plierea tăvilor pentru mediiile de imprimare, un cablu USB integrat care se derulează din centrul unității, precum și un ecran touch-screen reglabil de 3.7 inci, frontal, care se calibrează automat pentru a sesiza presiunea degetului. Dimensiunile unității sunt de 18,9 inci lățime, 11.4 inci adâncime și 7,3 inci înălțime, dar cele două decupări pe fiecare parte a imprimantei o fac ușor de transportat în interiorul unui birou.

Brother-MFC-J4510DW

Brother MFC-J4510DW

Tava de alimentare cu hârtie de 150 de coli iese din partea de jos și de fapt include încă o altă tavă de plastic cu pliere deasupra care colectează imprimările la ieșire. Nu ne așteptăm ca birourile mari cu sute de angajați să ia în considerare acest tip de imprimantă, dar limita de 13.000 pagini pe lună la imprimare, combinată cu capacitatea de intrare de 150 de coli înseamnă că acest dispozitiv va prospera în grupuri de lucru mici, sau chiar ca un partener tăcut într-un mediu de birou al unui start-up.

Caracteristica cea mai inovatoare la acest model este noul mecanism de alimentare cu hârtie intern cu care Brother vă recomandă să încărcați hârtia, orizontal. Contrar celor mai multe imprimante, acest pas nou curajos permite Brother să păstreze șasiul fizic scurt și îngust, dar aceasta înseamnă, de asemenea, că puteți imprima pe suporturi anormal de lungi la dimensiuni tabloid de exemplu, adică hârtie A3. În acest caz, va trebui să utilizați manual încărcătorul de alimentare din partea din spate a aparatului, pe când partea frontală are propriul său alimentator automat duplex pentru imprimarea pe ambele fețe ale hârtiei cu încărcare de 20 de coli de documente, sau pentru încărcarea stivelor de medii pentru scanare sau fax.

Panoul de control se află în centrul unității și cuprinde un ecran backlit tactil de 3,7 inci, precum și o colecție de butoane virtuale care vă permit să formați un număr de fax, să reveniți la ecranul de start, sau ieșirea dintr-un meniu. Împrumutând probabil mai multe caracteristici și de la alți producători de imprimante, butoanele se aprind numai când ești într-un mod care necesită utilizarea lor. Din fericire, Brother pare să cercetat toate acestea cu succes, iar afișajul tactil nu suferă de probleme de sensibilitate a ecranului, lucru care afectează alți furnizori de imprimante. În cele din urmă, există, de asemenea un mic indicator pentru Wi-Fi în partea dreapta-jos a panoului, care arată puterea semnalului wi-Fi și vă alertează de eventualele întreruperi în semnalul rețelei.

Conectivitate și consumabile Brother MFC-J4510DW

Deși Brother nu include un cablu cutie, puteți conecta întotdeauna imprimanta la computer prin portul USB din interiorul imprimantei. În caz contrar, compatibilitatea sa cu AirPrint și configurarea la Wi-Fi Direct, atât oferă modalități simple de a imprima wireless. Folosind punctul de acces wireless, de asemenea, aveți posibilitatea de a imprima fotografii de pe aplicațiile integrate ale imprimantei pentru cloud, precum și de pe site-uri ca Facebook, Picasa, Flickr, Evernote, Google Docs și Dropbox.

panou-control-brother-MFC-J4510DW

Panou control – Brother-MFC-J4510DW

Un panou de pe partea dreaptă a Brother MFC-J4510DW se trage în jos pentru a descoperi accesul la cele patru cartușe de cerneală separate: magenta, cyan, galben și negru. Brother nu este singura companie care face acest lucru, dar, din păcate, această unitate se livrează, cu un set de „starter” de cartușe care nu conțin la fel de multă cerneală ca un cartus nou – fiind o primă impresie proastă la această marcă precum și o insultă adusă clientului care a cheltuit banii pe o imprimantă nouă.
Desigur, magazinul Cartuse Shop vă oferă o gamă largă de cartuse de imprimantă atât originale cât și compatibile, ale căror randamente se vor potrivi preferințelor dvs. de imprimare, ori cu un cartuș standard, ori cu seria XL, care poate produce 600 de pagini pe cartuș.

Untitled-42

One thought on “Brother MFC-J4510DW

  1. Pingback: Brother Multi-Function Centre (DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W) | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor