BlackBerry confirma noul smartphone Passport!

BlackBerry confirma noul smartphone Passport!

BlackBerry confirma noul smartphone Passport!

BlackBerry confirma noul smartphone Passport, cu nume de cod “Windermere”, care va fi lansat oficial la evenimentul din Londra în luna septembrie a acestui an. În urma raportului său trimestrial, în care a anunțat o revenire la profit, BlackBerry CEO, John Chen a confirmat că dispozitivul va fi lansat curând și va deveni o adevarată afacere. În mod natural, după cum declară site-ul CrackBerry, dispozitivul va fi numit după dimensiunile sale, care sunt similare unui pașaport.

Câteva caracteristici ale noului Blackberry, Passport

Conform prezentării, Blackberry Passport va avea un ecran de 4.5-inch, cu rezoluție de 1440 x 1440, și arată la fel de pătrat ca și o fotografie de pe Instagram. Passport va fi lat de 3.18-inch, mărime chiar mai mare decât cea de 3.12-inch a Samsung Galaxy Note 3. O fotografie care prezintă telefonul având tastatura necesară celor mai înverșunați fani ai BlackBerry plus încă două-trei rânduri de butoane fizice. Passport, de asemenea, a apărut în fotografii alături de alte două telefoane, numite Z3 și Classic.

courtesy, Crackberry

courtesy Crackberry

Intern, Passport este declarat ca folosind un procesor quad-core Snapdragon MSM8974, susținut de un GPU Adreno 330 și 3GB de memorie RAM. Telefonul va fi, de asemenea, alimentat de o baterie de 3450 mAh.

Blackberry mai are și vești bune?

În afară de acest nou, deși puțin ciudat smartphone, a mai fost o veste bună pentru fanii BlackBerry, după acești jalnici ani de rapoarte financiare negative. BlackBerry a surprins “socotitorii” de pe Wall Street prin postarea un mic profit trimestrial. Compania, cu sediul în Waterloo, Ontario (Canada) a reușit să câștige un venit net de 23 milioane dolari (aproximativ £ 13.5m), în cele trei luni care s-au încheiat pe 31 mai, deși după ajustări pierderea a fost de 60 milioane dolari (aproximativ £ 35.2m).

blackberry_passport_specs

Passport

Redresarea a venit pe total, ceea ce a dus la o creștere a cotei de 10% pe acțiuni, joi, ca urmare a reducerii costurilor de către BlackBerry, și a concentrării companiei pe operațiunile de service pentru clienți, mai degrabă decât pe vânzările de hardware.
Cincizeci si patru la sută din cei 966 milioane dolari (aproximativ £ 566m), sunt venituri în trimestrul unu de la astfel de servicii, în timp ce doar 39% au venit din vânzările a 2,6 milioane de telefoane BlackBerry, o scădere abruptă de la 3,4 milioane la aceași dată, a anului trecut.
Toate acestea previzionează totuși zile bune pentru BlackBerry. Și a trecut ceva timp de când clienții tot așteaptă revenirea marelui Y.

One thought on “BlackBerry confirma noul smartphone Passport!

  1. Pingback: BlackBerry Classic | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor