Amazon Lanseaza Telefonul Fire pentru Cumparaturi!

Amazon Lanseaza Telefonul Fire pentru Cumparaturi!

Amazon Lanseaza Telefonul Fire pentru Cumparaturi!

Cum era de așteptat, Amazon a lansat ieri cu surle și trâmbițe un smartphone, denumit „Fire” (Foc), prin care Amazon speră că va stabili un rival serios pentru Apple și Samsung.  “Fire pune tot ce vă place la Amazon, în palmă”, a declarat Președintele Amazon, Jeff Bezos în timpul evenimentului de lansare din Seattle. Noul smartphone include Mayday, opțiunea de asistență pentru clienți, și care a debutat pe tableta Kindle Fire HDX. O nouă caracteristică, cunoscută sub numele de Firefly (Licuriciul), în același timp, vă permite să accesați prin Fire “peste 100 de milioane de articole din Amazon” și să obțineți o identificare în câteva secunde.

Componenta 3D amintită într-un video teaser zilele trecute, este cunoscută sub numele de Dynamic Perspective, care “determină poziția privirii utilizatorului pentru a-i oferi o experiență mai captivantă, de navigare cu o singură mână și cu gesturi care folosesc efectiv”, a spus Bezos.
Pentru a ajuta la creșterea noului ecosistem pentru telefoane mobile, Amazon a lansat și SDK-urile (sursele de cod) pentru Dynamic Perspective și Firefly. “Suntem nerăbdători să vedem modul în care dezvoltatorii ne vor surprinde”, spune Bezos.

amazon-fire-phone-smartphone

Jeff Bezos CEO Amazon

Specificațiile noului telefon includ un ecran LCD de 4,7-inch HD cu rezolutie de 1280×720 la 315 de pixeli pe inci. Deasemenea, ruleaza un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 2,2 GHz, procesor video Adreno 330 GPU și 2GB de RAM.
În ceea ce privește sistemul de operare, Fire operează în sistemul de operare cu același nume, varianta 3.5.0, care este versiunea personalizabilă de Android al Amazon. Acest sistem “începe cu Android și adaugă servicii de cloud, o interfata plină de conținut pentru user, biblioteci mass-media “built-in”, aplicații de productivitate și imbunătățiri ale platformei pentru integrarea conținutului digital al platformei comerciale și pentru îmbunătățirea performanței”, a declarat Amazon.

Noul Smartphone Fire

Noul Fire

Nu este surprinzător că utilizatorii pot beneficia de serviciile platformei comerciale americane. Toți cumpărătorii smartphone-ului Fire vor primi un an gratuit de cont “Amazon Prime”, precum și de stocare cloud pentru tot conținutul de pe Amazon și toate fotografii realizate cu telefonul Fire.
Fire are un aparat de fotografiat de 13 megapixeli, iar înregistrările video vor fi la 1080p și 30 fps chiar și la camera din față. Dispozitivul poate salva automat fotografiile și clipurile video pe Amazon Cloud Drive, și care vor fi apoi accesibile pe Fire, sau pe alte dispozitive Amazon sau aplicații ale Cloud Drive.

Telefonul, cu un contract prin AT & T în USA, va avea un preț de 199 dolari pentru versiunea de 32GB cu un contract pe doi ani (sau 299 dolari pentru 64GB). Fără contract, versiunea de 32GB va costa 649 dolari. Cumparatorii pot pre-comanda dispozitivului de pe site-urile Amazon sau AT & T acum, și îl vor primi după 25 iulie.
Alte caracteristici așteptate pe acest dispozitiv sunt: raze X pentru informații mai profunde despre muzică (?!?), clipuri video și cărți; aplicația ASAP, care învață ce filme și spectacole își plac și le pregătește din timp pentru a evita “buffering-ul”; deasemenea “Second Screen”, care vă va permite să utilizați telefonul ca și telecomandă precum și posibilitatea de a comuta cu ușurință de la cărți audio la cărți pdf.

2 thoughts on “Amazon Lanseaza Telefonul Fire pentru Cumparaturi!

  1. Pingback: Amazon Lanseaza Telefonul Fire pentru Cumparatu...

  2. Pingback: Noul Smartphone 3D al Amazon va fi un success? | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor